Categorías
Cambiar el idioma
MagyarEspanol
Pago con tarjeta de crédito
Filtros
Márka
Funkció
Boletín
Productos principales
Detalles del producto
Cambio de moneda
Nuestros colaboradores
Tanúsítvány
SSL Certificate
Detalles del producto

Térkőszállító kocsi ORIT BPTC (72-BPTC-0000-000)

Núm. de registro del producto: KOM_ORBIT_BPTC
Térkőszállító kocsi ORIT BPTC (72-BPTC-0000-000)

A lerakandó térkőelemek gyors, nagy mennyiségben történő mozgatását segíti elő. 50-105 cm között egyszerűen állítható fogószélesség. Használatával rengeteg időt takaríthat meg és a térkövek sem károsodnak az átrakás alatt.

A térkőszállító kocsi szállítópofái egy mechanizmus segítségével a rakat alsó sorát szorítják össze. A kocsival a raklapról, valamint a földről is felvehető a teljes térkő oszlop. A térköveket beépítő munkás közvetlen közelében helyezhető el a rendezett alakzatú kőhalmaz.

További előnye az ORIT térkőszállító kocsi alkalmazásának, hogy a térkő beépítésénél nagy tömegben (nagy foltokban) nem kerül egymás mellé eltérő színárnyalatú elem. A gyártás során ugyanis előfordulhat színárnyalati különbség az egyes gyártási terítékek között. A terítékeket vízszintes rétegenként helyezik el a gyártóművek a raklapokon. Mivel a kocsival az építési munkahelyen függőleges oszloponként történik a raklap "megbontása", biztosított a rétegek keveredése.  • Horganyzott kivitel a hosszabb élettartamért
  • Használata egyszerű és biztonságos
  • Nagyméretű gumikerekek a könnyű mozgatásértPeso: 95 kg/db
Nettó: 982,8 Br.: 1 248,15
Alternatív cikkszám:
BPTC-1021-000
Artículos complementarios
Detalles